ВИДЕО НАДЗОР ЗА ПОСЛОВНЕ КОРИСНИКЕ

 

Сврха видео надзора је снимање и праћење свега што се дешава унутар и око пословног простора. Без обзира да ли се ради о продавници, кафићу, пекари или киоску, видео надзор је постао неизбежан систем заштите.

 

Постојање видео надзора у радњи психолошки утиче како на провалнике тако и на ситне лопове који краду са рафова.

 

Исто тако запослени, свесни да се налазе под будним оком камере, остварују бољу радну ефикасност.

У понуди су аналогни и ИП системи видео надзора. Систем користи DVR/NVR снимач који омогућава приступање видео надзору путем интернета са било ког рачунара или "паметног" телефона.

 

ВИДЕО НАДЗОР ЗА ПРИВАТНЕ КОРИСНИКЕ

 

ВИДЕО НАДЗОР ЗА КУЋЕ И ВИКЕНДИЦЕ

 

Алармни системи су први избор када је у питању противпровална заштита. Међутим, не постоји алармни сензор који је савршен и могуће су лажне активације. Зато је пожељна комбинација алармног система са видео надзором, када се са првим детектованим покретом активира снимање штићеног простора. Такође, с било ког рачунара или паметног телефона, можете проверити да ли је заиста дошло до провале. Неопходан услов за овако нешто је постојање каквог-таквог интернета, а у случају да га нема, ми ћемо пронаћи решење.

 

ВИДЕО НАДЗОР ЗА ЗГРАДЕ

 

Уградњом видео надзора у стамбеној згради подиже се безбедност станара и имовине, спречава слободан улаз нежељених гостију, а и спречава вандализам и прљање зграде од стране појединих неодговорних станара.

 

*За увођење видео надзора у стамбену зграду неопходна је дозвола скупштине зграде у писаној форми са сагласношћу преко седамдесет процената власника станова.

 

ИЗДВАЈАМО ИЗ ПОНУДЕ:

HDCVI АНАЛОГНИ ВИДЕО СЕТ СА 4 КАМЕРЕ - 2.1MP (1920*1080 пиксела)

HDCVI АНАЛОГНИ ВИДЕО СЕТ СА 8 КАМЕРA - 2.1MP (1920*1080 пиксела)

Замените ваш постојећи аналогни систем новим, високе резолуције, већ од 299€ *

 

Позовите за детаље!

 

*без ПДВ-а

Замените ваш постојећи аналогни систем новим, високе резолуције, већ од 499€ *

 

Позовите за детаље!

 

*без ПДВ-а